“Det krävs mod att fullfölja drömmar”

Av Henriette Ståhlberg - 21 december 2014 22:33

Damerna tog brons i handbolls EM över regerande mästaren Montenegro! Isabelle Gullden är grym 27/27 straffar under turnéringen! Men dagens matchhjälte var målvakten Johanna Bundsten! Läge att göra det bästa man någonsin gjort de sista 10 minuterna i en bronsmatch!!!

Av Henriette Ståhlberg - 14 december 2014 21:12

Total världscuppen just nu... Se topp fem

Av Henriette Ståhlberg - 14 december 2014 20:37

Från en svenska till en annan! U-23 västen är nu hos Stina Nilsson!

Av Henriette Ståhlberg - 14 december 2014 16:41

Stina Nilsson bröt staven i finalen och allting blev norska mästerskapen. Så också på herrsidan. Therese Johaug som inte är så bra på sprint tackade gudarna att Marit inte var på pallen.

Av Henriette Ståhlberg - 13 december 2014 21:14

Slalom in Åre idag! Maria Pietilä Holmner vann före Tina Maze och Frida Hansdotter! Grattis ni är bäst! (Grattis på födelsedagen också Frida!)

Av Henriette Ståhlberg - 13 december 2014 13:38

Damerna har åkt 10 km klassiskt! Så sjukt roligt lopp! Therese Johaug UTKLASSADE (!!!) Marit Björgen med 42,5 sekunder idag också! Men låt oss prata om Anna Haag istället! Hon fick sin bästa placering på 3,5 år och kom fyra!!!!! Endast 8 sekunder från pallen! Shit vad glad jag blev, och Sofia Henriksson nia! Sofia Bleckur femma! Charlotte Kalla hade en sämre dag och kom 15:de och endast fjärde svenska. Ja ni ser resultaten här nedan!

Anna var väldigt lycklig och det var sambon Emil Jönsson också!

Alla glada tårar och alla ledsamma tårar. Alla motgångar och alla framgångar. Alla medaljer, men också alla besvikelser. Denna blogg tar dig in i detta. Denna blogg berättar också hur det går i olika sporter, för de som är på elitnivå!