“Det krävs mod att fullfölja drömmar”

Senaste inläggen

Av Henriette Ståhlberg - 17 januari 2015 16:27

Sprint idag och behöver jag säga mer än Stina Nilsson? Nej, jag tror inte det. Ingvild Flugstad Östberg vart för svår men där bakom kom Stina in på andra plats och shit vad hon är bra! Lätt att glömma att hon faktiskt bara är 21 år! She is born to be a star! 

    Ska bli så otroligt kul att se VM och om någon ska kunna ta ett guld från Norge så är det Stina Nilsson i sprinten! Jag längtar verkligen, det är faktiskt bara 33 dagar kvar!!! Magdalena Pajala gjorde det också kalasbra och tog sig till final! 


Herrsidan då? Ja där behöver jag väl inte säga mer än att lillebror Northug, Thomas, fick sin först Världscup seger, i den (Bakom OS-finalen) konstigaste sprintfinalen jag sett! 


       

Norska mästerskapen på herrsidan också...

ANNONS
Av Henriette Ståhlberg - 11 januari 2015 22:04

 

 When everything is wasted
Everything is rushed
And your heart is broken lying in the dust
There's no need to change it
Time is running out
I don't wanna feel this

 

 

ANNONS
Av Henriette Ståhlberg - 11 januari 2015 19:14

Justyna Kowalczyk hade inte alls en lika rolig dag som hon kan ha och som norskorna hade. Kommentatorerna sade att Justyna hade väggat och jag tyckte det var tråkigt, men själva verkligheten var än tråkigare. Det visade sig att Justyna svimmat i backen och hittades medvetslös av åkare och ledare :/ Jag tyckte det var konstigt att Justyna aldrig kom in i mål, nog för att hon är i dålig form, men hon har utklassat Marit i klättringen förut. Men sedan visade det sig som sagt att hon gick sig medvetslös. Jag vet inte vad det är med henne, men något fel är det. Även om hon varit dålig på fristil ett tag, men inte så hon ska svimma. Hoppas läkarna hittar felet och att det inte är något allvarligt. 

   Av Henriette Ståhlberg - 11 januari 2015 19:07

     

Den sista bilden är från förra årets Tour de Ski då Norge också tog hela pallen, men med Therese som segrare och Astrid Jacobsen som tvåa. Som i år kom Heidi trea. Marit hade hoppat av Touren på grund av sjukdom. Hon såg dessutom ut som en speedad hamster förra året kommer jag ihåg. 

Av Henriette Ståhlberg - 11 januari 2015 16:45

Jag kan inte mer än hålla med Heidi (Hitwoman) Weng, Marit (Superwoman) Björgen är så rå! 

Entligen fick Marit vinna Tour de Ski, hon var så värd det även om jag inte gillar henne speciellt mycket. Hon förtjänar det helt enkelt! Inför dagen startade Marit 2.11 minuter före Heidi och 2.50 minuter före Therese (Powerwoman) Johaug. Jag ber att få citera Heidi igen (Jag tar det på svenska och inte på norska som hon pratar) "Det är inte lätt att hålla undan när man har en dyrasellkanin framför sig." 


Heidi beskrev alltså Therese som en dyrasellkanin och det kan jag hålla med om, hon tog in 1.11 minuter på Marit och slutade tvåa. Heidi kom trea och Ranghild Haga avslutade den norska dominansen och kom fyra! Bara att lyfta av hatten!          

Idag var till och med Marit så trött att hon var tvungen att lägga sig ner! Det var faktiskt grymt att se!    

Av Henriette Ståhlberg - 11 januari 2015 13:07

Herrarna har avslutat Tour de Ski med att klättra i slalombacken, jag dog bara av att se det... Petter (Grisen, jag kommer aldrig glömma vad du gjorde) Northug gick ut 3 sekunder innan Martin Jonsrud Sundby, men typ 20 meter in i backen fick Petter ge upp kampen om segern som där med för andra året i rad gick till Martin. Petter höll dock undan från Calle Halfvarsson och ryssen Belov som jagade bakifrån. 


Tyvärr tycker jag sjukt synd om Calle, som återigen kom fyra, Belov var lite för stark i klättringen för att Calle skulle orka gå med honom. Men samtidigt har Calle gjort denna Tour med bravur!! 

   

Presentation


Alla glada tårar och alla ledsamma tårar. Alla motgångar och alla framgångar. Alla medaljer, men också alla besvikelser. Denna blogg tar dig in i detta. Denna blogg berättar också hur det går i olika sporter, för de som är på elitnivå!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ “Det krävs mod att fullfölja drömmar”  med Blogkeen
Följ “Det krävs mod att fullfölja drömmar”  med Bloglovin'

Ord

  Who said Second place is just the first loser?

  "Det krävs mod att fullfölja drömmar"


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se