“Det krävs mod att fullfölja drömmar”

Senaste inläggen

Av Henriette Ståhlberg - 21 mars 2015 12:18

Marit Björgen fyller 35 år idag, det är bara att lyfta på hatten!

 

ANNONS
Av Henriette Ståhlberg - 21 mars 2015 12:08

Dessa fem är höjdpunkterna från VM i Falun! Utifrån min åsikt! Observera att det är utan inbördes ordning!


  Innan vi tar alla svenska framgångar måste jag bara jubla över Therese Johaugs tremil! Hon var överlägsen!

  Så som Sofia, Charlotte, Maria och Stina åkte i stafetten, bara att jubla över silvret!! 

 Johan Olssons guld! Han är så jävla bra! Inga ord räcker för att beskriva honom!Charlottes guld och kross!! Hon är också så jävla grym! Jag har inga ord som beskriver henne heller!

    Sedan är det bara att jubla över Stina Nilsson! Hon är så himla fantastisk! Jag tror verkligen att hon kommer bli stor!!!


ANNONS
Av Henriette Ståhlberg - 15 mars 2015 18:49

Hatten av för Marit Björgen, hon vann alla cuper! Totala, Sprint och distanscupen! 

Hon vann även Tour de Ski och har inte missat pallen i en enda tävling i världscupen! Hon är verkligen superwoman! 

 

Av Henriette Ståhlberg - 15 mars 2015 15:57

Herregud, 5 månader har passerat hur fort som helst. Jag hänger inte alls med på vart allting har tagit vägen och nu börjar min separationsångest till sporten. 


Damerna avslutade världscupen idag, med att spela upp hur denna säsong har varit. Marit vann, före Therese och Astrid Jacobsen. Sen kom Charlotte Kalla fyra och sedan tre till norskor efter henne. Ungefär som hela säsongen har varit och det är bara att lyfta på hatten. Folk säger att Sverige närmar sig Norge, men hatten av för lagom och fika, men Norge är i toppen för att stanna! 


Jag har gjort en lista med det bästa under säsongen och en lista med det bästa under VM och dessa listor kommer ut här snart! Nu längtar jag till november igen och det går så snabbt, så vi är nog snart där. Men innan dess, studenten! 

Av Henriette Ståhlberg - 28 februari 2015 23:09

Charlotte Kalla!!! Vilken brud!! Idag var det 3 mil i klassisk stil som stod på spel. Jag måste snart sova (För jag ska till FALUN imorgon!!!!!!) så för att ta det kort: Efter typ 7 km eller nått så stack Therese Johaug iväg och krossade allt och alla. Marit Björgen såg ut att typ dö, men hon vaknade till liv igen och gick iväg till en silvermedalj. Där bakom var Charlotte Kalla först helt död (om Marit var lite död, så var Charlotte helt död) men fick nya superkrafter och gick ikapp en klunga framför henne! Sedan fick Charlotte en lucka utför och den höll hon och dryga ut och gick i mål som trea!!!!

Guldet gick då till VM:S drottning Therese Johaug, silver till den som oftast blivit skiddrottning, Marit Björgen och  brons till Sveriges skiddrottning och den som på damsidan fick flest medaljer (Nu räknas tyvärr gulden före antalet medaljer) Charlotte Kalla!!

             

Av Henriette Ståhlberg - 28 februari 2015 23:02

Daniel Richardsson, Johan Olsson, Marcus Hellner och Calle Halfvarsson fixade ett silver för Sverige i stafetten! (Calle spurtade jävligt bra emot Petter, men det gick inte (så klart...) hela vägen) 

       

Av Henriette Ståhlberg - 28 februari 2015 16:31

Jag skulle ju berätta hur det gick i damernas stafett! Långt efter Norge spurtade Stina Nilsson ner Finland så Sverige vann ett silver!! Stina tredje silver och Charlottes tredje medalj!!! Det var även Sveriges sjätte medalj i detta mästerskap vilket fick ses som en succé!


GRATTIS TILL SOFIA BLECKUR, CHARLOTTE KALLA, MARIA RYDQVIST OCH STINA NILSSON!!! 

         

Presentation


Alla glada tårar och alla ledsamma tårar. Alla motgångar och alla framgångar. Alla medaljer, men också alla besvikelser. Denna blogg tar dig in i detta. Denna blogg berättar också hur det går i olika sporter, för de som är på elitnivå!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ “Det krävs mod att fullfölja drömmar”  med Blogkeen
Följ “Det krävs mod att fullfölja drömmar”  med Bloglovin'

Ord

  Who said Second place is just the first loser?

  "Det krävs mod att fullfölja drömmar"


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se