“Det krävs mod att fullfölja drömmar”

Alla inlägg under juli 2013

Av Henriette Ståhlberg - 26 juli 2013 12:15

 
       
 
Tyvärr har alla sagor ett slut. Tack för showen, ni har varit grymma.
 

Av Henriette Ståhlberg - 25 juli 2013 14:17

Sverige spelade 4-0 mot Island i kvartsfinalen i söndags, och igår var det semifinal mot Tyskland. Låt oss ta det kort, Tyskland tog ledningen i 33 minuten. En ledning som höll. Eller Lotta Schelin gjorde mål, men Tyskland fick frisparck och målet dömdes bort. Sedan skjöt Josefine Öqvist i ribban.
Så jävla surt att förlora på hemmaplan, spelarna grät, och luften gick ur EM. Men publiken satt kvar och hyllade Sverige trotts att de inte vunnit. Väldigt fint, men grymt tungt att förlora när de över lag gör EM:s bästa match. De har varit grymma, hela laget, i ledning av Pia Sundhage!

Av Henriette Ståhlberg - 16 juli 2013 14:17

Sverige har spelat två matcher och ska möta Italien ikväll! Vid oavgjort eller seger är gruppsegern klar, och de är vidare till kvartsfinal. Det blir värre vid förlust, då kan Sverige åka ner till tredje plats i gruppen, och om fallet blir så kommer lottning att avgöra om de går vidare. Hur f*n kan lottning avgöra? Helt sjukt. Så vi håller tummarna att de vinner ikväll!! Så kolla ikväll 20.30 Då kan det hända saker, och som vanligt hoppas jag inte att det blir onödiga kommentarer, oavsett resultat. Bemöt dem med respekt!!

Av Henriette Ståhlberg - 15 juli 2013 18:18

Jag är mycket är på några personer. Det är jättemånga friidrottare, mest sprinters från Jamaica och USA som har dopat sig. Fy fan. Det sätter stopp för så många människor som skulle kunna vinna, men stoppas av dopade människor. Nej, det gör mig galen. Bort med dem, låt dem inte sabba.

Av Henriette Ståhlberg - 14 juli 2013 17:42

Sverige vann ju ihår, men jag får full panik på Olof Lund. Han är negativ till allting, precis allting, han kan hitta dåliga saker i allting. Trotts att Sverige vann med 5-0, så påminner han om straffmissarna mot Danmark. Så kritiserar han Josefine Öqvist vad hon
än gör, så jag blir galen ibland. Om han bara kunde knipa igen och sluta vara så negativ.

En annan grej, Kosovare Asllani har stukat foten, så det är osäkert om hon kan starta mot Italien på tisdag, men vi lever på hoppet!

Av Henriette Ståhlberg - 14 juli 2013 12:22

Nilla Fischer är rätt cool! Hon gjorde två mål igår mot Finland och målet mot Danmark. Hon leder skytteligan, och det är ovanligt att en mittback gör det, så det är kanon! Om hon fortsätter såhär så får Lotta Schelin en tuff utmanare till diamantbollen!! Hon är riktigt grym just nu!!

Av Henriette Ståhlberg - 14 juli 2013 11:04

För att börja lite sådär konstigt, Italien vann över Danmark, det trodde ingen, men det blev 2-1.

Sedan skulle Sverige möta Finland för sådär 16 tusen på gamla Ullivi (De där 50 tusen jag nämnde förra gången går inte ens in där), sådan match det blev. Först nickade Nilla Fischer in ett mål, och lite senare fixade hon 2-0. Så hann Kosovare Asllani också göra mål. Sedan paus och en ledning för Sverige med 3-0. In i andra halvlek och Sverige fortsätter äga. Kosovare passar till Lotta Schelin och så fick hon också göra mål! Med 4 minuter kvar får Sverige frispark, Sara Thunebro sparkar den klockrent rätt till Lottas huvud och hon nickar in 5-0!
Så Sverige vinner med 5-0, och Lotta och Kosovare fick göra mål efter deras straffmissar mot Danmark, Nilla leder skytteligan i EM, en mittback som leder skytteligan, så grymt!! Så idag blir det inga elaka och onödiga kommentarer, inga "vad hände?" kommentarer, inga negativa i alla fall. Så vill jag att det ska fortsätta, oavsett hur det går mot Italien på tisdag, inga mer elaka kommentarer, utan stötta våra svenska damer, i med och motgång. Vi vinner och förlorar tillsammans :^)
De förstjänar inte skitsnack och nätmobbning, inte då, nu eller senare.
Idag ska vi glädjas med dem, och hylla dem, för att senare blicka fram mot tisdag och Italien.

Bilderna med bokstäverna, står för Nilla, Lotta och Kosovare, j kom med för det gick inte att få bort det när jag tog bilden med mobilen, men det står för Josefine, jag har bokstäver på alka i damlaget!

Av Henriette Ståhlberg - 13 juli 2013 11:21

Sofia Lundgren (reser målvakt i Sverige) skrev "Kan inte alla som inte gillar kvinnor knipa igen gapet, och ägna sig åt varandra!?" på twitter efter Danmark matchen och all nätmobbning. Tycker det är starkt att stå emot på det sättet.
Ikväll spelar damerna mot Finland. Och jag önskar precis som Sofia att alla kan knipa igen gapet. Jag vill inte läsa elaka och onödiga kommentarer imorgon, oavsett resultat, tänk efter innan. Det som var efter Danmark matchen var helt sjukt, och får jag läsa sånt igen, hoppas jag spelarna anmäler det. För nätmobbning ska bort, i alla åldrar, på alla platser. Det ska inte tillåtas, det ska bort helt enkelt. Det är så fegt att man sjunker så lågt. Fy.

Presentation


Alla glada tårar och alla ledsamma tårar. Alla motgångar och alla framgångar. Alla medaljer, men också alla besvikelser. Denna blogg tar dig in i detta. Denna blogg berättar också hur det går i olika sporter, för de som är på elitnivå!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Ord

  Who said Second place is just the first loser?

  "Det krävs mod att fullfölja drömmar"


Skapa flashcards