“Det krävs mod att fullfölja drömmar”

Alla inlägg under januari 2013

Av Henriette Ståhlberg - 4 januari 2013 23:28

Idag var det två korta lopp som skulle avverkas i touren. Grisen vann inte, så det tackar vi Aleksej Poltoranin för. Calle Halfvarsson va grym idag, och kom sexa, men nu, över till damerna. 


Det var individuell start, och alltså hade alla (inte riktigt, men jo) lika stor chans att vinna. Men när inte folk tar chansen, så fortsätter Justyna Kowalczyk att rocka. Hon vann idag, med 16 sekunder, och det är MYCKET för att vara på 3,3 km. Nästan OMG varning. Therese Johaug kom sexa, helt okej, Charlotte Kalla kom nia, grymt för att vara Charlotte och klassiskt. 

Steira kom 23, vad hon gjorde så långt bak vet jag inte. 

Imorgon blir det masstart, och de andras chans att se Justyna. Hon lär dock rocka imorgon också. 


 

Justyna (Superwomen) lär vara nöjd, och även hon bör kolla imorgon, det lär vara det sista hon ser av de andra på ett tag också. 

 

ANNONS
Av Henriette Ståhlberg - 3 januari 2013 19:50

Herrarna körde under dagen 35 km, och det blev grisen som gick segrande ur den striden. Svenskarna körde rätt bra, och nu är fyra svenskar topp 19! bra jobbat där, men låt oss ta damernas lopp istället. 


Det var en bra svensk dag på damsidan. Även om segern gick till Justyna Kowalczyk och Polen. 

Charlotte Kalla låg inför dagen på en sjunde plats, 1.32 bakom Justyna. Hon sa inför att hon skulle försöka gå ikapp Kikkan som startade 14 sekunder innan henne, och ja, det gjorde hon, med råge. 

Hon dundrade ut och var snart ikapp Kikkan, fortsatte så, och var snart ikapp Steira och Herrman. Efter ett tag släppte tyskan, och det var bara Charlotte, Steira och jakten på Johaug och Kowalczyk kvar. 

De tog in mycket, och tillslut var de ikapp Therese, och Charlotte fortsatte att  dra, och som hon gjorde det, de var inte alls långt bakom Justyna. 

Tillslut gick Justyna in i mål, och 18 sekunder senare spurtade Charlotte ner norskorna och kom tvåa! Therese Johaug i sin tur spurtslog Steira och kom trea! 

Men Charlotte var grymt bra, och med bonussekunderna inräknade så hade hon tagit in 1 minut och 9 sekunder på Justyna, OMG... 


Det var inte bara Charlotte av svenskorna som körde bra, det gjorde alla svenskor och alla tog placeringar, men det var ytteligare två svenskor som gjorde det extra bra. 

Anna Haag startade som 24 och slutade 18, och tog in nästan 30 sekunder på Justyna. 

Emma Wikén, hon startade som 18 och kom 10:a, hon tog in ungefär lika mycket som Charlotte under loppet, och alla tre var grymt nöjda efter dagen! 

Imorgon väntar 3 km Klassiskt, och vi håller tummar, och tår att det ska gå bra för svenskorna. 


 

Grymt nöjd Charlotte, som kom tvåa!


 

Glad och lättad Justyna efter att ha vunnit idag!

Elr, Diesel-Doris som grisen valde att kalla henne. Vet inte om det var speciellt snällt, men lite roligt var det, och det tyckte Justyna också, och ska komma på ett namn till grisen också. Men det vet jag inte om det behövs, tycker grisen duger bra.

   

Therese Johaug var nog nöjd med Charlotte som dragkanin. 

ANNONS

Presentation


Alla glada tårar och alla ledsamma tårar. Alla motgångar och alla framgångar. Alla medaljer, men också alla besvikelser. Denna blogg tar dig in i detta. Denna blogg berättar också hur det går i olika sporter, för de som är på elitnivå!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ “Det krävs mod att fullfölja drömmar”  med Blogkeen
Följ “Det krävs mod att fullfölja drömmar”  med Bloglovin'

Ord

  Who said Second place is just the first loser?

  "Det krävs mod att fullfölja drömmar"


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se